Samarbeten

Jag har jobbat på uppdrag för flera internationella konstnärer och för bronsgjuteriet Art'ù utanför Florens i Italien. Mitt första uppdrag gjorde jag för Carole Feuerman som är verksam och bosatt i New York City. Jag assisterade Carole både i NYC och inför en utställning i Italien. Efter samarbete och uppdrag för bronsgjuteriet Art'ù utanför Florens har jag fortsatt att gjuta en hel del av mina egna verk där.

Jag har skapat en serie verk med glaskonstnären Vivianne E Rosqvist. Viviannes målade glas kombineras med mina bronsskulpturer. Resultatet är verk som är både målning och skulptur. Glasen lever upp då de släpper igenom ljus under dagen och bronserna kommer till liv då dagsljuset sinar. Det finns endast en upplaga av varje verk i denna serie.

Under 2015 fram till 2017 jobbade jag som frilansande skulptör för Madame Tussauds i London. Idag skulpterar jag mest i min ateljé i Göteborg och i Bohuslän och undervisar workshops med jämna mellanrum, bland annat vid The Florence Academy of Art i Mölndal. Kika gärna på deras hemsida för nästa workshop!

  • +46 (0)702 31 61 33
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tell your friends!